הילדים יאהבו! העוגות והעוגיות של סבתא זורגר
חיה ספיר No Comments on הילדים יאהבו! העוגות והעוגיות של סבתא זורגרהשפית והקונדיטורית מירי זורגר בסדרת מתכוני ילדים, עוגות פשוטות ועסיסיות לצד עוגיות פריכות וטעימות – כאלה שהילדים לא יפסיקו לנשנש
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
מיני פשטידות פטריות
מצרכים
1 סלסילת פטריות קצוצות
2 בצלים קצוצים
3 כפות קמח
3 ביצים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כף אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
מטגנים בצל עד להשחמה מוסיפים פטריות וממשכים לטגן עד להשחמת הפטריות
מסירים מהאש
מוסיפים את הקמח ואז את הביצים
מתבלים ומערבבים
טועמים ומתקנים תיבול
מעבירים לתבניות סיליקון ואופים
אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
קניש פטריות
מצרכים
לבצק
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
2 כפות חומץ
1/2 כפית מלח
למלית
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה עם 3 כפות שמן זית
2 סלסילות פטריות קצוצות
3 בצלים פרוסים
מלח פלפל שחור גרוס טרי
להברשה
1 ביצה
שומשום שחור ולבן לציפוי
אופן ההכנה
מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל ומניחים למנוחה לחצי שעה
מכינים מאת המלית
מטגנים בצלים עד להשחמה
מטגנים פטריות עד להשחמה
מוסיפים את הבצלים המטוגנים והפטריות המטוגנות אל הפירה מוסיפים את הזיתים הטחונים
מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מחלקים את הבצק לשנים ומרדדים לעלה צר וארוך
ממלאים ומגלגלים מניחים את 2 הרולים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
ברישים בביצה ומפזרים שומשום
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 40 ד'
עוגיות אגוזים בחיתוך
מצרכים
1 כוס שמן
1 כוס מים
4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מלית
200 גר' אגוזי לוז טחונים
100 גר' סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 כפות מחית לוז-נוגט
אופן ההכנה
הכנת הבצק
מביאים לרתיחה שמן ומים
כשרתח שופכים על הבצק ומערבבים לבצק חלק
את מצרכי המלית לערבב למסה סמיכה
מחלקים את הבצק ל 2 מרדדים לעלה צר וארוך
מורחים את המלית מגלגלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד'
פורסים ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר
מאפינס שוקולד סבתא זורגר
מצרכים
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח
3/4 כוס שמן
3 כפות קקאו
1 כוס קצפת צימחית
1 שקית אבקת אפיה
לקרם
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
4 כפות מים
1/2 כוס קצפת צמחית
25 גר' מרגרינה
אופן ההכנה
את מצרכי העוגה יש לערבב בקערה להעביר ל 2 תבניות אינגליש ח"פ
לאפות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלו כ 45 ד'
הכנת הקרם
לבשל את המצרכים מלבד המרגרינה
כשרתח להוסיף את המרגרינה
לדקור את העוגה בכף עץ הפוכה ולשפוך מעל את הקרם
העוגה מעולה בהקפאה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.